‘John Guidetti na twee weken al boos op Stoke City’

John Guidetti wil meer spelen bij zijn nieuwe club Stoke City. De Brit is ontevreden over het aantal minuten dat hij maakt bij de club.

Stoke City huurt Guidetti de tweede seizoenshelft van Manchester City. In het Premier League-duel met Crystal Palace maakte de aanvaller tien minuten voor tijd zijn debuut, maar tegen Chelsea bleef hij zondag op de bank. En dat zint Guidetti totaal niet.

De spits zegt dat manager Mark Hughes ‘een probleem heeft’ als hij hem woensdag tegen Sunderland niet opstelt. “We hebben twee wedstrijden gespeeld en niet gescoord. Wat is het ergste dat kan gebeuren als hij me laat spelen? Dat is niet scoor, of…? We moeten zien hoe het de volgende wedstrijd gaat, maar anders hebben we een probleem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *