‘Champions League zal Feyenoord gelijk uit de financiele malaise halen’

Feyenoord staat momenteel op een verdienstelijke tweede plek in de Eredivisie. Martin van Geel ziet deze klassering met een grote lach tegemoet. Deze positie geeft namelijk recht op de voorronde van de Champions League.

Met name bij de financiële meevallers die gepaard gaan met deelname aan de groepsfase van het miljoenenbal zou Feyenoord aanzienlijk gebaat zijn. De Stadionclub is nog steeds bezig om de schuldenlast van enkele jaren geleden af te lossen.

“Stel dat we de Champions League wél een keer halen, dan zouden we in één klap weer financieel gezond zijn”, zegt Van Geel tegenover Voetbal International. “Ik weet dat het heel moeilijk wordt doordat we altijd een zware tegenstander zullen loten, maar daar moet je een keer doorheen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!