‘Terugkeer John Guidetti nog altijd niet uitgesloten’

De kans bestaat nog altijd dat John Guidetti volgend seizoen speelt voor Feyenoord. Volgens Martin van Geel is dit nog niet aan de orde, maar hij sluit een transfer niet bij voorbaat uit.

Deze week bracht Mike Guidetti, de vader van de spits van Manchester City, een bezoek aan De Kuip. Al gauw liet Van Geel weten dat dat niet ging om een transfer. “Wij hebben in Pellè een spits die nog drie jaar vastligt, dus momenteel is er helemaal geen noodzaak op zoek te gaan naar een aanvaller”, legde Van Geel uit. Mocht Pelle wel vertrekken dan zou Guidetti 2,5 miljoen euro moeten kosten. “Zoals het er nu naar uitziet, denk ik niet dat John naar Feyenoord komt, al kun je zoiets ook nooit uitsluiten”, aldus Van Geel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *