‘Feyenoord staakt gesprekken met Janmaat en De Vrij’

Feyenoord gaat voorlopig niet meer in gesprek met Daryl Janmaat en Stefan de Vrij. Beide spelers hebben na dit seizoen nog een contract voor een jaar bij de Rotterdammers. Beide partijen hopen op buitenlandse interesse. Dit weet technisch directeur Martin van Geel te melden.

Met het oog op de financiële schuld zou Feyenoord overwegen om één of beide internationals te verkopen. Een deel van de opbrengst zou de nieuwe coach Fred Rutten mogen besteden aan aanwinsten voor de club. Ondertussen lijken Janmaat en De Vrij, mits zij fit blijven, zeker van een plaats in de WK-selectie bondscoach Louis van Gaal. Hier kunnen zij zich extra in de kijker spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *