FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VANAVOND: ‘Barca wint bij Atletico! United kansloos in Munchen!’

Vanavond worden er weer twee mooie wedstrijden gespeeld in de Champions League. Zo speelt Atletico in Vicente Calderon tegen FC Barcelona, En moet Bayern aan de bak tegen Manchester United. De beide heenwedstrijden eindigde in 1-1. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan nu een kijkje bij het wedkantoor ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 5 euro PER DIRECT GESTORT!! Je hoeft dus zelf niet te storten, je kunt direct je centen ophalen! Echt waar! Mocht je wel een storting willen doen dan krijg je maar liefst tot 300 euro gratis op je eerste storting! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer direct van deze tijdelijke actie! (Ook voor tablet of mobiel!)

 

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Atletico – Barca:

Zie hieronder de notering voor de wedstrijd Bayern – Man United:

Mocht je bijvoorbeeld willen inzetten op een gelijkspelletje en een storting doen van 25 euro? Dan zou je er 25 + 5 per direct bovenop krijgen. Als je deze BONUS dan zou inzetten, zou je zomaar 30 x 3,35 x 6,45=648,23 euro kunnen bijschrijven! En dit met een totaal risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalverstand om in euro’s!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *