FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Negenvingerige doelman wil transfer maken naar Feyenoord’

Diederik Boer hoopt ooit nog eens in de top van de Eredivisie te spelen. Zondag staat hij met zijn club PEC Zwolle in de finale van de KNVB Beker tegen Ajax. Hij zou het geweldig vinden om in de toekomst een transfer te maken naar Ajax, PSV, Feyenoord of Twente.

Wat Boer betreft is het feit dat hij maar negen vingers heeft, geen obstakel voor een transfer naar de top vier. Maar weinigen weten dat de doelman een pink mist door een ongeluk in zijn jeugd. “Ik loop er ook niet mee te koop”, zegt Boer. “Ik kan me voorstellen dat je zonder duim wel een probleem hebt, maar voor mij was er nooit een belemmering. Ik ben ook niet anders gaan keepen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *