‘Feyenoord gaat over spelersbudget Ajax heen’

Met de komst van de nieuwe Kuip zal Feyenoord qua spelersbudget over Ajax heen denderen. Althans dit is de mening van Wim van Sluis, voorzitter van de groep verkenners voor het nieuwe stadion.

Van Sluis liet weten dat ook de gemeente Rotterdam betrokken wordt bij het plan. “De businesscase wordt ontspannener als de gemeente meedoet, omdat we dan ook toegang krijgen tot veel langduriger kapitaal. We hebben 35 miljoen gevraagd voor aandelenkapitaal, dat is een investering. Het toont hun maatschappelijke betrokkenheid bij het project en de rest van de financiering daardoor gaat makkelijker.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!