FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord pakt award met beste grasmat van Nederland

Feyenoord heeft een bijzondere prijs ontvangen. Namelijk een award als beste grasmat in het Nederlandse betaalde voetbal. Deze kwam uit handen van VVCS-voorzitter Danny Hesp.

Erwin Beltman, de eindverantwoordelijke van de grasmat, is enorm blij met de waardering. Daags na de bekerfinale, waar Ajax-fans het veld bestookten met vuurwerk, kreeg de Rotterdammer de prijs aangereikt. “Ik hoop nooit meer zoiets mee te maken. Op alle plekken die verschroeid waren groeit nu weer gras. Alle kuilen zullen aanstaande zondag bij de wedstrijd tegen Cambuur verdwenen zijn en op televisie zul je niets meer zien van deze plekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *