FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Groot talent van Feyenoord zet handtekening onder contract

Feyenoord heeft één van haar grootste talenten aan zich weten te verbinden. De pas 16-jarige Calvin Verdonk tekende een contract tot 2017 bij de Rotterdammers. Hij is een linksbenige centrumverdediger. Vorige maand werd hij nog in verband gebracht met een vertrek naar PSV.

Verdonk is blij met zijn contract bij Feyenoord. “Omdat dit voor mij een heel bijzondere dag is, die ik graag wil delen met de mensen die dicht bij mij staan. Van jongs af aan heb ik ervan gedroomd om bij Feyenoord te spelen. Het ultieme doel is om het eerste elftal te halen en in De Kuip mogen spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *