FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

AZ start onderzoek naar Feyenoord-supporters

Verschillende fans van Feyenoord hebben zich in Alkmaar niet populair gemaakt. Door misdragingen is er schade veroorzaakt aan het AFAS Stadion.

AZ is inmiddels een onderzoek gestart naar het wangedrag van de Feyenoord-supporters, laat het in een verklaring op de clubsite weten. “AZ streeft ernaar om haar bezoekers een leuke en onbezorgde voetbalmiddag of –avond te bieden. Daarom betreuren we het dat deze misdragingen tijdens AZ – Feyenoord voor overlast hebben gezorgd. De uitkomsten van het onderzoek zullen gebruikt worden om gepaste maatregelen te nemen, die de kans op dergelijke overlast in de toekomst minimaliseren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *