‘Naast spelers levert Feyenoord ook spelsysteem aan Oranje’

Naast het aantal spelers dat Louis van Gaal gebruikt van Feyenoord voor in het Nederlands Elftal, neigt hij ook om het spelsysteem van de Rotterdammers over te nemen. Hij overweegt over te schaklen naar een 5-3-2 opstelling. Dit weet Valentijn Driessen te melden.

De 5-3-2 tactiek met aanvallende backs heeft Van Gaal afgekeken van Ronald Koeman. Die introduceerde die spelwijze uit tegen FC Groningen en dat systeem bleek zo’n drie weken geleden in de ontmoeting met PSV ook succesvol. Feyenoord was in Eindhoven nauwelijks op fouten te betrappen en won met 0-2 in het Philips Stadion: Joris Mathijsen en Daryl Janmaat scoorden voor Feyenoord.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!