FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-mandekker kan ook naar Chelsea, Liverpool en Arsenal’

Lazio Roma is in verregaande onderhandeling over een transfer van Stefan de Vrij. Het lijkt niet de enige club te zijn die haar pijlen heeft gericht op de verdediger van Feyenoord. Volgens Football Direct News zijn Chelsea, Liverpool en Arsenal ook geinteresseerd in zijn diensten.

Of de mandekker zal kiezen voor een transfer naar de Premier League is echter nog de vraag. De afgelopen tijd werd hij gelinkt aan een overgang naar SS Lazio. De club zou bereid zijn een bedrag tussen de zeven en acht miljoen euro over te willen maken om zich te kunnen versterken met De Vrij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *