FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Persie: ‘Dit Oranje-systeem lijkt op hogere wiskunde’

Robin van Persie, aanvoerder van Oranje vindt het nieuwe spelsysteem niet makkelijk. Tegelijkertijd beseft hij dat de spelers het systeem snel onder de knie moeten krijgen om te kunnen presteren in Brazilie. Het is soms bijna hogere wiskunde”.

“Dat nieuwe systeem is een proces waarin je steeds weer stappen moet maken. Normaal heb je daar de tijd voor, nu moet dat eigenlijk per dag”, zo vertelde Van Persie, die beseft dat Oranje nog twee keer kan oefenen met het nieuwe systeem. “We oefenen nog tegen Ghana en Wales en dan spelen we op het WK tegen Spanje, in mijn ogen het beste land van de wereld. Er is dus haast geboden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *