‘Italiaanse scouts op de tribune vanavond tijdens Feyenoord – Besiktas’

Scouts van Fiorentina zullen vanavond aanwezig zijn in de Kuip om de wedstrijd Feyenoord – Besiktas bij te wonen. Hun interesse gaat uit naar middenvelder Jordy Clasie. Dit weet het medium La Nazione te melden.

Het is niet de eerste keer dat de middenvelder gelinkt wordt aan de Italianen. Ook vorig jaar wilde Fiorentina zich graag versterken met Clasie en de club zou toentertijd zelfs een bod hebben uitgebracht. Feyenoord ging daar echter niet op in.

Clasie heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2016. Hij zal alleen worden verkocht voor de absolute hoofdprijs.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!