‘Verrassende namen in basisopstelling Feyenoord tegen Besiktas vanavond’

Feyenoord speelt vanavond de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen Besiktas. In de basisopstelling zullen volgens het AD enkele opvallende namen te bezichtigen zijn.

Erwin Mulder zal beginnen in het doel. De verdediging zal gevormd worden door Rick Karsdorp, Sven van Beek, Joris Mathijsen en Terence Kongolo. Op het middenveld is er niets veranderd ten opzichte van vorig seizoen. Deze zal gevormd worden door Jordy Clasie, Lex Immers en Tonny Vilhena. In de punt van de aanval zal Mitchell te Vrede staan die via de vleugels moet worden bediend door Jean-Paul Boetius en Wesley verhoek.

De vermoedelijke opstelling volgens het Algemeen Dagblad
Erwin Mulder; Rick Karsdorp, Sven van Beek, Joris Mathijsen, Terence Kongolo; Jordy Clasie, Lex Immers, Tonny Vilhena; Wesley Verhoek, Mitchell Te Vrede, Jean-Paul BoëtiusFormule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!