FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax, PSV of Feyenoord voor Demy de Zeeuw’

Demy de Zeeuw is momenteel clubloos. Het aflopende contract dat hij had bij Spartak Moskou is niet verlengd. Vorig seizoen kwam hij nog op huurbasis uit voor het Belgische Anderlecht. De routinier hoopt op een mooie club uit de eredivisie, maar vindt het nog te vroeg om terug te keren naar zijn oude liefde Go Ahead Eagles.

”Ik wil het liefst terug naar Nederland, naar Ajax, PSV, FC Twente, Vitesse of Feyenoord”, vervolgt de Apeldoorner zijn interview met Helden Online. ”Voor AZ sta ik ook open. Ik heb daar natuurlijk al eens gespeeld en bewaar mooie herinneringen aan de club. Tot op heden zijn geen van die clubs concreet geweest met interesse. Ja, ik ben dan bijvoorbeeld ‘één van de spelers op het lijstje’. Daar heb ik niet zoveel aan.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *