‘Feyenoord versterkt zich met 35-voudig international van Bursaspor’

Colin Kazim-Richards moet de nieuwe versterking worden van Feyenoord. De Rotterdammers willem hem voor een seizoen gaan huren van het Turkse Bursaspor. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. Hij speelde al 35 interlands voor het Turkse nationale team.

Hij kan als spits en vleugelaanvaller uit de voeten. Erg productief is hij niet. Vorig seizoen speelde hij zestien maal in de hoofdmacht van Bursaspor en maakte daarin geen enkele goal. Voordat hij in 2013 bij Bursaspor belandde speelde de 27-jarige speler voor Galatasaray, Sheffield United, Olympiakos, Blackburn Rovers, Fenerbahçe, Toulouse, Brighton & Hove Albion en Bury.

Naast kazim-Richards zetten de Rotterdammers ook nog in op een andere spits. Feyenoord zet in op Duvan Zapata en John Guidetti. Ze wachten hiermee tot het einde van de transferperiode om zo de prijs proberen te drukken.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!