FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil zich versterken met Pele van Anholt’

Feyenoord houdt de situatie van Heerenveen-back Pele van Anholt nauwlettend in de gaten. De komende dagen al bekend worden of hij bij Heerenveen blijft of toch een stap omhoog gaat maken. Feyenoord wil hem dan graag inlijven. Ook FC Twente is in de markt voor de 23-jarige.

Van Anholt liet zich al ontvallen dat zijn zaakwaarnemer contact had gehad met geïnteresseerde partijen en dat hij zich kon verbeteren, bij ‘een mooie club’ die ‘er vol voor gaat, met publiek dat fanatiek is’, waarna logischerwijs aan de Rotterdammers en de Tukkers gedacht werd. Het Algemeen Dagblad geeft maandag aan dat deze twee clubs inderdaad belangstelling hebben voor Van Anholt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *