FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Southampton mengt zich in de strijd om Jordy Clasie’

Een transfer naar FC Porto leek al een uitgemaakte zaak voor Jordy Clasie, maar nu is bekendgemaakt dat ook Southampton zich in de strijd heeft gemengd om de middenvelder over te nemen van Feyenoord. The Saints dreigen middenvelder Morgan Schneiderlin kwijt te raken aan Tottenham Hotspur, en volgens de Telegraaf zou dan Clasie deze vacature moeten gaan opvullen.

Koeman werkte bij Feyenoord de afgelopen seizoenen samen met Clasie en zou nog altijd zeer gecharmeerd zijn van de middenvelder. De kans bestaat nu dat Porto en Southampton tegen elkaar gaan opbieden, wat gunstig is voor de portemonnee van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *