‘Frank de Boer voelt zich genaaid door Kenneth Vermeer en zaakwaarnemer’

Frank de Boer is op zijn zachts gezegd niet te spreken over de handelswijze van Kenneth Vermeer en zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht deze transferperiode. De doelman verliet Ajax op het laatste moment voor Feyenoord. Voetbal International weet te melden dat De Boer zelfs het woord ‘genaaid’ zou hebben gebruikt toen hij hoorde van deze gevoelige overstap.

“Zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht vroeg aan Ajax of ze zwart op wit konden zetten wat zijn cliënt zou moeten kosten. Toen Overmars acht ton voor een binnenlandse transfer op papier had gezet, belde Haatrecht tien minuten later al terug dat Feyenoord dat bedrag wel wilde betalen”, zo sprak Zwartkruis zich uit.

Ajax kon toen niet anders dan mee te werken aan deze transfer. Volgens Ajax-watcher Simon Zwartkruis hadden de Amsterdammers toen geen poot meer om op te staan.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!