Klassieker tussen Feyenoord en Ajax voor onbepaalde tijd zonder uitpubliek

De wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord zullen nog voor onbepaalde tijd gespeeld worden zonder uitpubliek. Dit zijn beide burgemeesters zojuist overeengekomen.

Na de vernielingen tijdens de bekerfinale afgelopen zomer besloot Ajax eenzijdig geen supporters meer mee te nemen naar wedstrijden in de Kuip. Omgekeerd mogen Feyenoorders nu ook niet meer naar de ArenA komen voor dezelfde periode. Dit zijn de clubs, KNVB en de supportersverenigingen overeengekomen.

‘Het verbod op uit-publiek kan korter of langer dan drie jaar duren, maar in ieder geval geldt het dit seizoen,’ stelt een woordvoerder.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!