FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Boetius is lovend over nieuwe Feyenoord-aanwinst’

Jean-Paul Boetius is in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst Colin Kazim-Richards. Hij denkt dat de aanvaller dit seizoen hoge ogen kan gaan gooien bij de Rotterdammers.

“Wij zijn de afgelopen twee seizoenen zo gewend geweest om met Graziano te spelen”, weet Boëtius in gesprek met De Telegraaf. “Daar was ons spel op afgestemd. Maar Colin kan ook een bal vasthouden, is beresterk en past bij deze ploeg. Je mag iemand niet beoordelen op hoe hij het hiervoor bij andere clubs heeft gedaan Het blijkt gewoon dat hij een verrijking is voor dit Feyenoord. We hebben er een extra optie bij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *