‘Feyenoord toetste analyse over Ajax bij Kenneth Vermeer’

Feyenoord-trainer Fred Rutten had in aanloop naar de klassieker tegen Ajax een goed gesprek met Kenneth Vermeer. De sluitpost verruilde Amsterdam op de valreep voor Rotterdam en zondag stonden de twee tegenover elkaar. Feyenoord speelde erg sterk en kreeg kans op kans. Tot scoren kwam het niet.

Rutten: ‘Vermeer heeft mij wel van goede informatie voorzien. Daardoor hebben wij Ajax onze wil kunnen opleggen. Wij maken zelf ook analyses en die toets je dan even bij Kenneth, zei hij in een gesprek met RTV Rijnmond’.

“Het kwam allemaal uit: Ajax een manier opleggen waar ze niet blij mee zijn, wat ze ook niet prettig vinden, en zelf proberen en durven te voetballen”, aldus de Feyenoord-trainer. Feyenoord was verreweg de betere in De Kuip, maar verzuimde te scoren en kwam de vroege 0-1 van Ricardo van Rhijn niet te boven.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!