‘Andere rol voor Van Gastel en Van Bronckhorst onder Rutten’

De werkzaamheden van de assistenten Jean-Paul van Gasten en Giovanni van Bronckhorst zijn veranderd vergeleken met vorige seizoenen. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. Het tweetal geniet groot aanzien binnen de spelersgroep, maar hun aandeel in de trainingen is afgenomen.

Fred Rutten neemt de volledige coaching zelf op zich, waardoor er voor de assistenten veel minder ruimte over blijft, die ze moeten delen met Patrick Greveraars. Tijdens wedstrijden vertelt Greveraars de spelers bij invalbeurten hoe ze moeten gaan spelen, iets wat her en der ook slecht zou vallen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!