Willem van Hanegem: ‘Ik kan er niet meer tegen’

Willem van Hanegem heeft flink de balen in de seizoenstart van zijn cluppie Feyenoord. Het icoon van de club ziet dat de Rotterdammers behoefte hebben aan een scorende spits.

“Feyenoord ligt uit de beker en staat vijftiende. En dat doet de echte Feyenoorders veel pijn. Ik hoop dat het elftal zich de komende weken zal oprichten, maar het gebrek aan scorend vermogen is schrijnend. Er had gewoon een vervanger van Graziano Pellè moeten worden aangetrokken”, aldus Van Hanegem tegen het Algemeen Dagblad. “En dat kulverhaal dat spelers van niveau niet meer naar de Eredivisie komen, ik kan er niet meer tegen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!