FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ging in de winter liggen voor transfer van Pelle’

Feyenoord heeft deze winter een vroegtijdig vertrek van Graziano Pelle weten te voorkomen. Fiorentina wilde hem dolgraag overneemn van de Rotterdammers.

Dit liet Pelle vandaag weten in de Italiaanse media. De transfer ging niet door omdat Feyenoord teveel geld vroeg. Fiorentina was opzoek naar een opvolger van de geblesseerde Rossi. Florence zou een leuke stad zijn geweest om in te spelen”, zegt Pellè dinsdag. Uiteindelijk vertrok Pellè alsnog uit Rotterdam. Afgelopen zomer volgde hij trainer Ronald Koeman naar Southampton. De Premier League-club betaalde tien miljoen euro voor de sterke spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *