Feyenoord past uitvak aan voor duels in de Europa League

Door de ongereldheden tegen Standard Luik gaat Feyenoord de uitvakken in duels om de Europa League aanpassen. Voor het duel met Standard Luik braken de bezoekers door de hekken heen om de Feyenoord-suppporters op te zoeken.

Door handelend optreden van stewards en weinig animo onder de Rotterdamse aanhang, bleven grootschalige rellen uit. Toch besluit de directie van Feyenoord dat voor de volgende duels in Europa een andere oplossing moet komen voor het huisvesten van fans van de bezoekende partij.

Bij het thuisduel met Standard Luik had de club hekken geplaatst en deze met tie wraps aan elkaar vastgemaakt. Nog voor de wedstrijd begon hadden aanhangers van de Belgische club al een opening in het hek gevonden om massaal uit te breken.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!