FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft naast Bas Dost ook Michiel Kramer in het vizier’

In de winterstop hoopt Feyenoord zich te versterken met haar eerste keuze Bas Dost. Toch heeft de aanvaller van Wolfburg er een serieuze concurrent bijgekregen in de persoon van Michiel Kramer. Hij is momenteel topscorer van de eredivisie met acht goals en staat onder contract bij ADO Den Haag. Dit weet VI te melden.

“Ze zullen in de winter ongetwijfeld weer aankloppen bij Dost”, meldt journalist Martijn Krabbendam. “Ik weet zeker dat ze Kramer bekijken en ik denk dat ze voorzichtig contact zullen zoeken met hem.” De ADO-spits gaf al aan wel naar Feyenoord te willen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *