FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mijn jaren bij Feyenoord zijn niet verloren geweest’

Kamohelo Moktojo dwingde na een goed seizoen met PEC Zwolle een transfer af naar FC Twente. Voor die tijd speelde de Zuid-Afrikaan voor Feyenoord waar hij nooit een basisplaats wist af te dwingen.

Door deze teleurstelling kijkt hij echter niet met een slecht gevoel terug naar zijn tijd in Rotterdam. ‘Mijn jaren bij Feyenoord zijn niet verloren geweest’, aldus Mokotjo in gesprek met Voetbal International. ‘Wel moeilijk. In de maanden dat ik niet speelde, eindigde elke dag met een mix aan emoties. Teleurstelling en plezier woonden in één en hetzelfde huis, er waren twijfels, maar ook de vastberadenheid om geen concessies te doe aan de karaktertrekken die Kamohelo Mokotjo vormen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *