FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Kenneth Vermeer: ‘Ik heb de goede keuze gemaakt door te vertrekken bij Ajax’

Kenneth Vermeer koos deze zomer voor een dienstverband bij Feyenoord. Op dit moment maakt hij furore in het eerste elftal van de Rotterdammers en is ook weer opgeroepen voor Oranje. Eerder dit jaar verloor hij nog deze plek vanwege het geringe aantal speelminuten dat hij maakte voor Ajax destijds.

”Het is een mooie bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt”, benadrukt de geboren Amsterdammer. ”Het was voor mij zaak om weer aan spelen toe te komen en ritme op te doen. En als je het dan goed doet, kom je altijd weer in beeld bij het Nederlands elftal. Ook hier bij Oranje wil ik het hoogst haalbare, je weet het maar nooit. Ik wil in ieder geval op de trainingen laten zien wat ik in huis heb.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *