‘Voormalig supertalent wil terugkeren naar Feyenoord’

Royston Drenthe staat momenteel onder contract bij het Engelse Sheffield Wednesday. De jongen van Rotterdam-Zuid droomt over een terugkeer bij zijn oude liefde Feyenoord. Alleen zit zijn image hem niet mee. De laatste jaren maakte hij meer furore buiten het veld dan op het veld.

De middenvelder denkt echter niet dat dat de reden is dat Feyenoord de afgelopen jaren geen poging voor hem deed. “Lijkt me sterk. Ik ben Feyenoord. Iedereen weet daar wat voor soort jongen ik ben. De meesten liepen met me weg. Dus dat zou een slap excuus zijn”, aldus Drenthe tegen Helden Online.

In 2007 verruilde Drenthe Feyenoord voor Real Madrid. De Rotterdammers ontvingen toen maar liefst een transfersom van dertien miljoen euro voor hem. Hij speelde vervolgens nog voor Alicante, Everton en Reading.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!