FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Oud-Ajacied staat open voor vertrek naar Feyenoord’

Mitchell Dijks zou het niet erg vinden om ooit voor Feyenoord uit te komen. De back die momenteel speelt voor Willem II kent een verleden bij Ajax.

In gesprek met Voetbal International zegt hij: “Ik hoor wel waker dat ik meer een Feyenoord dan een Ajax voetballer ben, het ziet er misschien niet altijd verfijnt uit wat ik doe, maar ik gooi wel altijd de beuk er in.

Dijks zou dan ook niet onwelwillend tegenover een vertrek naar Feyenoord staan. ‘Ik heb met Feyenoord in De Kuip gespeeld. Man, wat een publiek. Zo fantastisch, je hoort ze overal. Niet maar in een vak, overal waar je staat moedigen ze je aan’, aldus Dijks. ‘Daar krijg je kracht van als voetballer. Natuurlijk ben ik nog een Ajacied, maar na alles wat er is gebeurd. Als Feyenoord mij een aanbod zou doen, dan zeg ik geen ‘nee’, aldus de linksback van Willem II.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *