FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder oppert voor nieuw contract Fred Rutten’

Karim el Ahmadi is erg in zijn nopjes bij Feyenoord. De middenvelder die dit seizoen overkwam van Aston Villa maakt weer furore in de Kuip. Hij ziet het erg zitten in trainer Fred Rutten en zou graag zien dat de directie hem een nieuw contract voorgeschoteld.

“En dan niet met één seizoen. Geef deze man de tijd, het liefst een paar jaar, en je zult zien dat hij spelers beter gaat maken, dat we ons nog sneller ontwikkelen. Ik ben niet de enige in de groep die er zo over denkt. Ga maar navragen, iedereen zal positief zijn over hem, over zijn aanpak, zijn manier van trainen en coachen”, looft El Ahmadi zijn trainer, onder wie hij in het verleden ook bij FC Twente al speelde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *