‘Zlatan ziet het zitten in praatjesmaker John Guidetti’

Zlatan Ibrahimovic heeft zich lovend uitgelaten over collega-spits John Guidetti. Hij vindt dat de aanvaller van Celtic goed heeft geluisterd naar alle kritiek die hij heeft gekregen de laatste seizoenen.

Hij laat nu zijn voeten spreken. John doet het goed, heel goed. En dat betekent dat hij geluisterd heeft. Hij speelt weer en heeft veel doelpunten gemaakt. Hij laat zien wat hij kan en dat is de manier waarop hij te werk moet gaan. Hij laat zijn voeten voor zich spreken. Hij heeft het super gedaan en dat is de reden waarom hij hier bij de nationale ploeg is’, aldus Ibrahimovic.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!