FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sven van Beek en Terence Kongolo gevolgd door Europese grootmacht’

Het centrale Feyenoord-duo Sven van Beek en Terence Kongolo mogen zich in de belangstelling heugen van AC Milan. Dit weet het medium Calciomercato.com althans te melden. Beide spelers worden nauwlettend in de gaten gehouden door de Italiaanse grootmacht.

Filippo Inzaghi, trainer van de club uit Milaan, zou in de zomer van 2015 enkele nieuwe en jonge verdedigers aan zijn selectie willen toevoegen. Dit omdat verdedigers Mexes en Bonera aankomende zomer waarschijnlijk transfervrij de club verlaten. De contracten van andere verdedigers van de club, zoals Zaccardo, Alex en Zapata, lopen in de zomer van 2016 af. Omdat Terence Kongolo zowel centraal als linksback en Sven van Beek zowel centraal als rechtsback kunnen spelen, worden zij gezien als mogelijke versterkingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *