FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Akkefietje tussen Vilhena en Kazim-Richards in de kleedkamer van Feyenoord’

Martin van Geel kwam zaterdag persoonlijk naar de kleedkamer van Feyenoord na een akkefietje tussen Tonny Vilhena en Colin Kazmin-Richards. Dit weet het Algemeen Dagblad vandaag te melden.

Kazim-Richards was voor eigen succes gegaan in plaats van de vrijstaande Vilhena aan te spelen. De twee kregen het daarna aan de stok. Van Geel liet de twee de vrede met een ferme handdruk de vrede bezegelen. De actie van Van Geel was echter niet nodig. De twee hadden het al lang en breed bijgelegd, zo gaf Vilhena aan in de Provinciale Zeeuwse Courant. “Het hoort erbij, dat is emotie. Colin is als een broer voor mij, ik kan het heel goed met hem vinden. Op het veld moet je elkaar af en toe de waarheid vertellen, daarna is het klaar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *