‘Man City en Borussia Dortmund op de tribune voor verdedigings-duo van Feyenoord’

Bij de laatste Europa-League ontmoeting van Feyenoord tegen Rijeka zaten er twee grootmachten op de tribune. Manchester City en Borussia Dortmund zaten daar om de verrichtigingen van Sven van Beek en Terence Kongolo te bekijken. Dit weet de Telegraaf te melden.

Hoewel technisch directeur Michael Zorc van Borussia Dortmund er zelf was, zou het vooral een bezoek zijn geweest om de ontwikkeling van beide spelers in topduels te volgen. Op die manier houden de topclubs de toptalenten in Europa in de gaten. De ontwikkeling van de Feyenoord verdedigers, de laatste jaren al, zou ook in de Europese top nadrukkelijk zijn opgevallen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!