‘Colombiaan gooit deur dicht naar Feyenoord in de winterstop’

Feyenoord hoeft in de winterstop niet te rekenen op de komst van Duvan Zapata. De aanvaller staat onder contract bij Napoli en heeft aangegeven niet weg te willen in de winter. Dit heeft zijn zaakwaarnemer tegenover radiostation CRC Radio laten weten.

“Duván heeft zijn beste vorm nog niet gevonden, omdat hij niet veel speelt. Maar hij heeft vertrouwen in zijn coach Rafael Bénitez en is er van overtuigd dat er meer speeltijd aankomt”, zegt de belangenbehartiger van de Colombiaan, geciteerd door FOX Sports. “Hij wil sowieso blijven in januari. In juni zullen we zijn toekomst heroverwegen op basis van gesprekken met Napoli.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!