‘Feyenoord is soms net een kleuterklas’

Kaim El Ahmadi is bij Feyenoord bezig aan zijn tweede periode. Een geheel andere periode volgens de middenvelder dan de eerste. “Tijden en gewoonten veranderen”, concludeert de middenvelder.

In gesprek met Voetbal International zegt El Ahmadi dat het een niet al te volwassen bedoeling is in de Rotterdamse kleedkamer. “Zo jong als het nu is, was het nooit. Laten we eerlijk zijn, sommige spelers zijn nog kinderen. Ik zie het hier op de club ook: het is nooit stil. Overal hoor je gegil, gekir, zijn voetballers met elkaar aan het stoeien. Het is soms net een kleuterklas, zonder dat ik het wil veroordelen. Je moet die gasten ook hun plezier gunnen”, knipoogt de Marokkaan.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!