‘Europese top volgt Feyenoord-verdediger wekelijks op de voet’

Afgelopen zomer verloor Feyenoord al een legio aan verdedigers aan buitenlandse clubs en nu lijkt ook Terence Kongolo erg gewild te zijn. Na het vertrek van Stefan de Vrij, Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi maakt nu het centrale duo Sven van Beek en Terence Kongolo de nodige indruk.

De vraag is evenwel of Kongolo nog lang te zien zal zijn in Rotterdam; de talentvolle linkspoot staat naar verluidt in de belangstelling van Manchester City, Chelsea en Borussia Dortmund. De Europese topclubs volgen de tweevoudig Oranje-international wekelijks, meldt Voetbal International, en mogelijk zou er na dit seizoen al een bod op hem worden uitgebracht.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!