‘Andrej Kramaric komt via Chelsea toch nog in de Eredivisie terecht’

Feyenoord dacht deze zomer aan het overnemen van aanvaller Andrej Kramaric van HK Rijeka. Tot een overgang kwam het niet. Momenteel maakt de spits furore bij de ploeg uit de Oekraine en Chelsea wil hem graag overnemen. Volgens diverse Kroatische media is er dan een grote kans dat hij op huurbasis in de eredivisie komt te spelen.

Chelsea-trainer José Mourinho heeft de Kroaat dit seizoen echter nog niet nodig en daarom zou Vitesse Kramaric in de tweede seizoenshelft kunnen huren van de koploper van de Premier League. Chelsea stalt zoals bekend wel vaker spelers die (nog) niet goed genoeg zijn voor het eerste elftal in Arnhem.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!