Politiemacht aanwezig morgen bij risicoduel tussen Luik en Feyenoord

De Belgische politie zal morgen driehonderd agenten inzetten om de wedstrijd tussen Standard Luik en Feyenoord te begeleiden. Tijdens de confrontatie van beide ploegen in De Kuip kwam het tot relletjes tussen beide supportersgroepen. De wedstrijd wordt daarom nu betiteld als een ‘risicowedstrijd’.

Feyenoord wordt in Luik gesteund door 1400 supporters. “Alleen de fans die vooraf een ticket gekocht hebben en met de bus naar Luik afreizen, zullen toegang krijgen tot het stadion”, zo meldden de Belgische autoriteiten woensdag. “Er zullen systematische controles zijn.” De Rotterdamse clubleiding heeft de aanhangers opgeroepen zich te gedragen in Luik, anders dreigen opnieuw sancties van de Europese voetbalbond UEFA.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!