FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dirk Kuyt: ‘Nog altijd mijn droom om weer voor Feyenoord te spelen’

Feyenoord mag hopen op de komst van Dirk Kuyt. De aanvaller die in de periode van 2003 t/m 2006 furore maakte in Rotterdam hoopt ooit weer terug te keren naar zijn geliefde club. Tot op heden is dit nog niet gebeurd. Wellicht volgend seizoen nu hij een aflopend contract heeft bij zijn huidige club Fenerbahce.

“Feyenoord is mijn club en dat zal altijd zo blijven”, vertelt de inmiddels 34-jarige aanvaller in gesprek met NOS Langs de Lijn. “Het is nog altijd een droom om daar weer te spelen.” Kuyt liet bij elke club waar hij speelde een speciale clausule opnemen waardoor hij voor niets naar Feyenoord zou kunnen. “Dat gaat niet om geld”, zegt Kuyt. “Het gaat om waardering en ik wil graag na mijn carrière betrokken blijven bij de club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *