FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘RTL kiest voor Ajax en Feyenoord in de Europa League en zendt PSV niet uit’

Een moeilijke situatie voor RTL. Maar liefst drie ploegen uit de Eredivisie wisten zich te plaatsen voor knock-out fase van de Europa League. Omdat deze worden verdeeld over twee verschillende tijdstippen (19.00 en 21.05 uur) moest er een keuze worden gemaakt. RTL gaat de wedstrijden van Ajax en Feyenoord live uitzenden en die van PSV niet.

De supporters van PSV, die hun ploeg in actie willen zien tegen Zenit Sint-Petersburg, zijn aangewezen op betaalzender FOX. Het is nog afwachten of men daar besluit de ontmoeting tussen PSV en de Russen op het open net uit te zenden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *