‘Ajax wil na dit seizoen voormalig publiekslieveling van Feyenoord overnemen’

Ajax denkt erover na om na dit seizoen John Guidetti over te nemen. Dit weet het Schotse The Herald vandaag te melden. Hij speelt momenteel op huurbasis voor Celtic dat hem huurt van Manchester City.

Guidetti is na dit seizoen transfervrij en nog altijd met Celtic in gesprek over een langer verblijf. Ajax zou echter voornemens zijn om elk aanbod van de Hoops te overtreffen om hen te slim af te zijn. De vraag is wel of dat mogelijk is met het salarisplafond in de ArenA, waar Arek Milik nog niet echt weet te imponeren. Mogelijk dat dat Ajax aan het zoeken heeft gezet, daar Kolbeinn Sigthórsson immers ook lijkt te vertrekken.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!