‘Southampton wilde Vilhena in de zomer voor acht ton overnemen van Feyenoord’

Southampton wilde Tonny Vilhena voor een appel en een ei overnemen van Feyenoord. Volgens de Telegraaf wilde de nummer vier van de Premier League de middenvelder voor een fooi overnemen va de Rotterdammers.

Aanvankelijk wilde Southampton Vilhena alleen huren, met optie tot koop. Toen Feyenoord duidelijk maakte dat dit geen optie was, kwam de Engelse club met een ridicuul bod: het wilde, zo stelt de krant, de spelmaker per direct overnemen en pas in de zomer een transfersom van zo’n 800.000 euro betalen. In de jaren daarna zou nog twee keer eenzelfde bedrag worden overgemaakt, plus een bonus indien de club er in die periode in zou slagen om te overwinteren in de Champions League. Vilhena zou dus de eerste maanden ‘gratis’ in Engeland voetballen en in totaal zou Feyenoord, verdeeld over termijnen, zo’n 2,5 miljoen euro voor de voormalig jeugdinternational ontvangen. Dat vond de Rotterdamse club te weinig, begrijpt ook het kamp-Vilhena.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!