FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Transfer Dirk Kuyt naar Feyenoord voor 98% beklonken’

VI-journalist Martijn Krabbendam denkt dat Tonny Vilhena volgend seizoen voor een andere club speelt. Ook denkt hij dat Dirk Kuyt de overstap maakt van Fenerbahce terug naar Feyenoord.

Krabbendam ziet de terugkeer van Kuyt niet mislukken: ”Tuurlijk komt hij. Je gelooft toch niet dat Kuyt zich eerst suf solliciteert om vervolgens te zeggen dat hij in maart verder gaat kijken? Dat is voor 98 procent beklonken. Hij heeft een voortreffelijke mentaliteit en is fit. Maar wat is je beleid als club? Je moet toch ook talent kunnen herkennen in het buitenland en doorverkopen? Is dit dan je scouting?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *