‘Huurling van Feyenoord woest op huurling van Ajax’

Wesley Verhoek had goed de pest in afgelopen zondag. Hij speelde de bal terug op zijn doelman Mickey van der Hart die over de bal maaide en zo verantwoordelijk was voor de 1-2 verliespartij tegen Ajax.

‘In het veld wilde ik eerst zijn kop eraf slaan’, waren de woorden van de buitenspeler welke gehuurd wordt van Feyenoord dit seizoen. Toch nam Verhoek het daarna op voor goalie Van der Hart.

‘Hij deed het natuurlijk niet expres en kon zelf wel door de grond zakken. Ik zal hem met alles wat ik in mijn mars heb beschermen. Ik vind het verschrikkelijk voor hem en neem hem helemaal niks kwalijk. Ik speelde hem in, draaide me al om naar voren te gaan en hoorde: ‘Ah’. Ik hoopte dat mijn zoontje in beeld werd genomen, maar het was 1-2′, aldus Verhoek.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!