Filip Djuricic: ‘In Nederland had ik waarschijnlijk voor Feyenoord gekozen’

Filip Djuricic speelt momenteel op huurbasis voor het Southampton van trainer Ronald Koeman. In Nederland kwam hij uit voor SC Heerenveen waar hij grote indruk maakte. Hij vertrok naar Benfica waar hij flopte, en ook bij FSV Mainz werd het geen succes. Nu is hij vooral blij dat hij onder Ronald Koeman werkt.

“Ik heb in Nederland gezien hoe Koeman werkt en dat heeft indruk op mij gemaakt. Als ik toen de keuze had om voor Feyenoord, PSV of Ajax te kiezen, had ik waarschijnlijk voor Feyenoord gekozen. Bij sc Heerenveen heb ik het Nederlandse voetbal leren kennen en ik denk dat ik daardoor goed bij dit Southampton pas”, besluit Djuricic op de clubsite van Southampton.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!