‘Fred Rutten wilde Tjarron Chery naar Feyenoord halen’

Fred Rutten vertrekt aan het einde van het seizoen als trainer van Feyenoord. Als de oefenmeester twintig miljoen euro had gekregen om te investeren dan was hij waarschijnlijk wel gebleven. Dat is de conclusie van technisch directeur Martin van Geel.

Afgelopen winter waren beide heren het al niet eens over de transferstrategie. “Fred wilde in de winter Tjarron Chery van FC Groningen hebben”, vertelt Van Geel. “Als directie hebben wij toen gezegd dat we dat potje met geld liever aanspreken voor posities die straks meer in aanmerking komen voor versterking. Wij vinden dat we op het middenveld met Clasie, El Ahmadi, Vilhena, Immers, Toornstra en Dammers voldoende kwaliteit in huis hebben.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!